Ludovic Orban: Și eu m-am înscris în PNL în 1990, dar eu am rămas membru 30 de ani

Publicat: 09 iul. 2021, 20:45, de Aurel Drăgan, în News , ? cititori
Ludovic Orban: Și eu m-am înscris în PNL în 1990, dar eu am rămas membru 30 de ani
Ludovic Orban (INQUAM_Photos_George_Calin)

Preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a spus vineri, la Râmnicu Vâlcea, după ce premierul Florin Cîţu a relatat că s-a înscris în partid în 1990, că şi el s-a înscris în partid tot în 1990, însă a rămas membru al acestei formaţiuni politice în toţi aceşti 30 de ani.

Şi eu m-am înscris în PNL în 1990, dar eu am rămas membru 30 de ani, alături de dumneavoastră. (…) Noi ăştia cam am trăit de-o parte şi de cealaltă a muntelui, braşovean fiind, simţim parcă lucrurile altfel. Avem o altă percepţie asupra spaţiului, asupra înălţimilor, asupra modului în care trebuie să urci în viaţă. Când urci muntele, îl urci la picior şi îţi trebuie suflu, nou sau vechi, dar îţi trebuie suflu, tată. Trebuie să duci, trebuie să fii pregătit să urci pas cu pas până ajungi pe creste şi, mai ales, trebuie să ai forţa ca atunci când ajungi pe creste să fii deschis către toată perspectiva şi mai ales să nu uiţi niciodată de ce ai urcat. Iar noi întotdeauna am urcat ca să dăm perspective comunităţilor locale pe care le conducem, judeţului, României. Să dăm posibilitatea unei vieţi mai bune pentru concetăţenii noştri indiferent în ce comunitate locală trăiesc. Acesta este de fapt obiectivul fundamental al PNL„, a spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a punctat că a fost alături de candidaţii liberali din judeţul Vâlcea în toate campaniile electorale din ultimii 30 de ani, menţionând campaniile de la Dăeşti, Lungeşti şi Tetoiu, unde a şi cântat o melodie.

Premierul Florin Cîţu, candidat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal (PNL), a relatat vineri, la Râmnicu Vâlcea, că, în 1990, când era clasa a XII-a, s-a înscris în PNL, împreună cu un grup de prieteni. „Atunci a început povestea mea cu PNL, după aceea am plecat din ţară şi am reînnoit povestea în 2016, la Bucureşti”, a menţionat Cîţu.

Preşedintele PNL Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu au participat vineri, la Râmnicu Vâlcea, la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Vâlcea în cadrul căreia a fost aleasă conducerea organizaţiei de partid.