Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1 la peste 1.700 voturi

Publicat: 20 iul. 2021, 12:43, de Cezar Amariei, în ESENȚIAL , ? cititori
Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a pierdut alegerile în Sectorul 1 la peste 1.700 voturi
Clotilde Armand (INQUAM_Photos_Octav_Ganea)

Liderul social – democrat, Marcel Ciolacu, susține în continuare că primarul Clotilde Armand a pierdut alegerile locale, conform numărătorii făcute de organele de anchetă, după validarea mandatului.

Doamna Clotilde Armand, conform documentelor strânse de către procurori şi de către Poliţia Română, a pierdut alegerile. Din ce informaţii am eu, candidatul PSD, lăsând la o parte neregulile care induc categoric o fraudă, în acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1.509 saci care au fost predaţi de către Biroul Electoral de sector către tribunal, către judecătorie şi apoi predaţi la SIIJ, domnul Tudorache, candidatul PSD-ului, are peste 1.700 de voturi în plus”, a declarat Ciolacu la o emisiune susținută la România TV.

Dosarul privind presupusa fraudare a alegerilor pentru Primăria Sectorului 1 a apărut în urma unei plângeri făcute de Daniel Tudorache (PSD), cel care a pierdut alegerile în fața lui Clotilde Armand (USR PLUS).

Conform unor surse judiciare citate de G4Media.ro, polițiștii și procurorii de la Secția Specială (SIIJ) care instrumentează dosarul alegerilor locale din Sectorul 1 al Capitalei ar fi descoperit că există o diferență mare între buletinele de vot existente fizic și numărul total de voturi exprimate.