Echipa de campanie a lui Ciprian Ciucu, afectată de COVID-19

Publicat: 12 sept. 2020, 12:34, de Aurel Drăgan, în ESENȚIAL , ? cititori
Echipa de campanie a lui Ciprian Ciucu, afectată de COVID-19

Ciprian Ciucu, candidat susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 6, anunţă suspendarea acţiunilor electorale cu interacţiune umană directă, după ce o persoană angajată în echipa sa de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2.

„În acest moment suspend toate acţiunile de campanie cu interacţiune umană directă. Am aflat în urmă cu câteva minute că o persoană angajată în echipa mea de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2. Eu nu am fost contact direct, dar cu toate acestea e mai bine să mă izolez câteva zile, să fac testul PCR şi să vedem rezultatul. Nu am niciun fel de simptome, mă simt bine. Rămân on-line şi vă ţin la curent cu evoluţia lucrurilor”, a scris Ciucu, sâmbătă, pe Facebook.

El a menţionat că persoana infectată nu a participat la acţiuni de stradă, doar face parte din echipa pentru comunicarea on-line. Ciprian Ciucu a precizat că a suspendat momentan şi toate acţiunile la sediul de campanie. 

Ciprian Ciucu candidează la fotoliul de primar al Sectorului 6 din Capitală din partea PNL, fiind principalul contra-candidat al actualului primar PSD, Gabriel Mutu.