Ben Affleck şi Jennifer Lopez, împreună la Veneţia (VIDEO)

Publicat: 09 sept. 2021, 23:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Ben Affleck şi Jennifer Lopez, împreună la Veneţia (VIDEO)

Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-au făcut apariţia împreună la Veneţia. Cei doi au sosit joi în celebrul oraș italian pentru a participa la Festivalul de Film.

Jennifer și Ben, supranumiți cândva „Bennifer”, au fost văzuţi ţinându-se de mână înainte de a se urca într-un taxi acvatic cu care au fost conduşi la hotelul de lux la care sunt cazaţi în oraşul-lagună, relatează Reuters. Affleck se află la Veneţia pentru premiera epopeii medievale a lui Ridley Scott, ″The Last Duel″⁣, în care joacă şi prietenul său apropiat, Matt Damon.

Lopez și Affleck au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide, inclusiv prin fotografii cu maşinile de lux ale celor două vedete şi imagini cu un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate. Cei doi artişti şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu.

Lopez l-ar putea însoţi pe Affleck pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia, vineri seară, notează Reuters.