Simona Halep a spus „Da!”. Cine sunt invitații și cine cântă la nunta anului (VIDEO)

Publicat: 15 sept. 2021, 19:39, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Simona Halep a spus „Da!”. Cine sunt invitații și cine cântă la nunta anului (VIDEO)

Simona Halep și Toni Iuruc au spus astăzi „Da!“ în fața primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac care a adresat câteva cuvinte proaspăților căsătoriți: „Vă doresc Casă de Piatră, multe succese, viață lungă și frumoasă. Și îi felicit în același timp pe părinții dvs., pe nași și pe toți care sunt aici cu dvs.”.

Cununia civilă a avut loc pe plajă, într-un cadru de vis. Nașii celor doi sunt soții Caramihai. Dani Caramihai, supranumit „Regele nopților albe” este de fapt patronul clubului Fratelli din Mamaia, acolo unde are loc petrecerea de nuntă, unde participă 300 de invitați. De „look-ul” Simonei s-a ocupat hairstylistul celebrităților, Sorin Stratulat, iar de make-up, Alexandru Abagiu.
La Fratelli au început deja să sosească invitații. În incinta localului de lux au fost eliberate confetti, iar melodia „de start” a fost Felicità, a lui Al Bano și Romina Power. Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, cântă la nunta Simonei Halep, de altfel artistul deschide programul artistic. Bittman nu cântă alături de trupa sa, ci împreună cu Marius Bațu. Atmosfera va fi mai fi întreținută și de Loredana Groza și de formația Pindu, potrivit fanatik.ro.

În zona sunt și mai mulți fani, curioși să o vadă pe Simona. La nuntă a venit și fostul jucător de tenis George Cosac, originar din Constanța. De asemenea, potrivit Ziua de Constanța, la nuntă a venit și Ilie Năstase împreună cu soția Ioana, dar nu a stat mult (deoarece astăzi este și ziua de naștere a soției sale). De asemenea, printre invitații de la Fratelli se află primarul Vergil Chițac, Gică Hagi, Florin Răducioiu, Ionuț Lupescu, Andi Moisescu.

Dezmințiri făcute de tatăl Simonei

Unul dintre zvonurile care au circulat în această perioadă în media românească este cel conform căruia președintele Iohannis urma să participe la nunta Simonei. Tatăl Simonei a făcut lumină în această privință, explicând că președintele Iohannis nu va fi prezent deoarece nu i-a fost trimisă invitație. „Klaus Iohannis nu va veni la eveniment, nu a fost trimisă invitaţie către dumnealui, nu”, a explicat Stere Halep.

De asemenea, tatăl Simonei, a dezmințit informația apărută mass-media conform căreia invitații nu ar avea voie la nuntă cu telefoanele mobile. „Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie să facem altceva„, a spus el.