„Am fost desfigurată brutal”: Sinceritatea unui top model de calibru (VIDEO)

Publicat: 25 sept. 2021, 05:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
„Am fost desfigurată brutal”: Sinceritatea unui top model de calibru (VIDEO)

Este unul dintre cele mai cunoscute şi solicitate modele ale anilor 1990, iar acum trece prin momente dureroase, despre care a vorbit fanilor, cu sinceritate.

Top-modelul Linda Evangelista a publicat online, în una dintre nopțile acestei săptămâni, un mesaj în care explică absenţa ei din atenţia publică în ultimii ani. Ea a mărturisit că este „deformată permanent” în urma unei proceduri cosmetice. Spre deosebire de colegele ei de generaţie, Evangelista a dispărut din atenţia publică în ultimii ani, iar miercuri noapte a dezvăluit pe Instagram motivul. Top modelul, acum în vârstă de 56 de ani, a spus că o procedură de rutină pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting, a deformat-o permanent, a afectat-o emoţional şi, în final, s-a retras. „Celor care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost prospere, motivul este acela că am fost desfigurată brutal de procedura CoolSculpting”, a scris ea pe contul urmărit de peste 900.000 de utilizatori.  

„Nu mai arăt ca mine”

Fostul top-model a spus că, în loc să reducă grăsimea, procedura a crescut celulele grase şi „m-a lăsat permanent desfigurată, chiar şi după ce am făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes”. Evangelista a mai notat că a dezvoltat un efect secundar, numit paradoxical adipose hyperplasia. Potrivit Healthline, acesta este „un efect secundar foarte rar, dar grav”.

Ea a precizat un proces şi că intenţionează să meargă mai departe pentru a scăpa de ruşine, făcând publică această problemă. „Am obosit să trăiesc în felul acesta. Mi-ar plăcea să ies pe uşă cu capul sus, deşi nu mai arăt ca mine”.