CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1, în Grupa D a Conference League. Petrila a nimerit bara, în finalul meciului

Publicat: 21 oct. 2021, 23:53, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
CFR Cluj – AZ Alkmaar 0-1, în Grupa D a Conference League. Petrila a nimerit bara, în finalul meciului

CFR a continuat evoluțiile slabe din ultimele meciuri și a fost învinsă de AZ Alkmaar, scor 0-1, într-un meci disputat joi seară în etapa a treia din Conference League.

Prima ocazie a partidei a avut loc în minutul 15 și i-a aparținut echipei oaspete. Clasie a șutat de la marginea careului, dar minge a  lovit bara. AZ Alkmaar a deschis scorul două minute mai târziu, prin Karlsson care a marcat cu o lovitură de cap din 6 metri. La faza anterioară, un gol al lui Debeljuh a fost anulat pentru offside.

Prima ocazie a CFR-ului a avut loc la jumătate primei reprize. Debeljuh a trimis din lateral cu piciorul stâng. Debeljuh a avut o nouă ocazie de gol, în minutul 54, când a reluat cu capul, o centrare, iar mingea s-a dus puțin pe lângă poartă. Ofensiva echipei ardelene a fost extrem de slabă.

Cu patru minute înainte de final, Petrila a executat un corner direct pe poartă, iar mingea a lovit bara tranvsersală!

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Păun (Alibec ’72), Bordeianu (Rodriguez ’82), Culio (Boateng ’46) – Deac, Debeljuh (Petrila ’61), Omrani (Costache ’82). Antrenor: Dan Petrescu

AZ Alkmaar: Vindahl-Jensen – Sugawara, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal (Witry ’68) – Midtsjo, De Wit (Duin ’63), Clasie – Gudmundsson (Reijnders ’81), Pavlidis (Evjen ’64), Karlsson. Antrenor: Pascal Jansen

În aceeaşi grupă, Jablonec și Randers au remizat, scor 2-2. CFR Cluj a pierdut cu Jablonec, scor 0-1, și a remizat cu Randers, scor 1-1, în primele două etape. CFR Cluj rămâne ultima în Grupa D din Conference League, cu un singur punct acumulat.

CLASAMENT

Etapa a patra programează, la 4 noiembrie, de la ora 19.45, partidele AZ Alkmaar – CFR Cluj şi Randers – Jablonec.