Apare rar la evenimente mondene: Fiica Salmei Hayek a ieșit „din bîrlog” (VIDEO)

Publicat: 22 oct. 2021, 22:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Apare rar la evenimente mondene: Fiica Salmei Hayek a ieșit „din bîrlog” (VIDEO)

Fiica Salmei Hayek a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu la premiera filmului „Eternals”. Tânăra are 14 ani și această apariție în public i-a luat pe toți prin surprindere, deoarece ea nu prea „iese din bârlog” – după cum spun apropiații familiei – la mondenități.

Salma Hayek a ferit-o mereu pe fiica sa Valentina de lumina reflectoarelor și de rețelele sociale. Iată că acum, Salma a participat la premiera de la Hollywood a noului ei film Marvel, Eternals, alături de fiica ei. Ambele au atras cu ținutele rafinate și elegante, de la brand-uri de top.

Cine e tatăl?

Valentina este fiica Salmei Hayek și a omului de afaceri François-Henri Pinault, iar cei doi soți au dorit mult ca tânăra să stea departe de lumina reflectoarelor. Ultima dată când a fost văzută în public Valentina a fost alături de părinții ei faimoși la Săptămâna Modei din anul 2019. În producția Eternals, Salma Hayek interpretează rolul lui Ajak. Din distribuția celui mai recent film Marvel, mai fac parte Angelina Jolie, Kit Harington și Kumail Nanjiani. La premiera filmului, Salma Hayek a ținut să declare pentru E! News cât de mult a însemnat pentru ea asumarea unui rol plin de acțiune.