Actorul Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele după ce a împușcat mortal o femeie: „A fost absolut de necontrolat ore în șir”

Publicat: 25 oct. 2021, 18:15, de Mădălina Bălăceanu, în LIFESTYLE , ? cititori
Actorul Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele după ce a împușcat mortal o femeie: „A fost absolut de necontrolat ore în șir”

Cunoscutul actor Alec Baldwin și-a anulat toate proiectele după accidentul tragic în urma căruia regizorul de imagine Halyna Hutchins a decedat și regizorul Joel Souza a fost grav rănit. Se pare că Baldwin are de gând să se retragă o perioadă din viața publică și din celelalte proiecte cinematografice în care este implicat.

Surse de pe platou susțin că deși toată lumea știe că a fost un accident, Alec Baldwin devenise „isteric” și „absolut de necontrolat ore în șir”, în urma împușcăturii.

Pistolul cu care s-a tras a fost scos din cutia in care era tinut de catre armurierul care se ocupa de arme si pus alaturi de alte doua pistoale de recuzita pe un carucior. De acolo a fost luat de regizorul asistent si inmanat lui Baldwin.

De regula, spun sursele media americane, aceste arme sunt verificate de cel putin 3 ori inainte de a fi folosite, ceea ce se pare ca nu s-a intamplat de aceasta data.

Reamintim că Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie și a rănit un bărbat, pe un platou de filmare din New Mexico.

Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită, în timpul filmărilor westernului “Rust” și a omorât o femeie. Un alt coleg de pe platou, regizorul filmului, a fost grav rănit și transportat la spital, informează BBC News.

Citește și:

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platoul de filmare