Directorul RAR pe zona Moldovei, reţinut pentru că ar fi luat mită de la un inspector tehnic

Directorul RAR Dragoș Mandache este cercetat pentru că ar fi primit 12.000 de euro şi 10.000 de lei de la un inspector tehnic de la o staţie autorizată RAR.

Dragoș Mandache este bănuit de comiterea a trei infracțiuni de luare de mită, dintre care una în formă continuată. Cercetările au loc într-un dosar în care mai mulți inspectori tehnici RAR ar fi dezvoltat o practică de a pretinde și primi sume de bani, pentru a acorda ITP-ul fără ca mașinile să se deplaseze efectiv în stațiile pentru efectuarea inspecției tehnice periodice.

Directorul RAR reținut acum ar fi primit, în perioada 2019-2021, 12.000 euro și 10.000 de lei pentru a nu sancționa un inspector tehnic și nici stația în care acesta își desfășura activitatea, unde nu funcționau camerele video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...