„Tocmai am încheiat ceva cu Metallica”. Dezvăluirea muzicală a lui Elton John (VIDEO)

Elton John a dezvăluit că a colaborat cu trupa Metallica, în show-ul “Rocket Hour” de pe Apple Music.

Potrivit Billboard, Elton John a declarat: „Tocmai am încheiat ceva cu Metallica. În timpul acestei perioade de izolare. Am lucrat cu Gorillaz şi oameni de genul asta”, a declarat Elton John.

Elton John a colaborat și cu Miley Cyrus pentru albumul ei de coveruri Metallica. Cei doi cântăreți au înregistrat un cover al piesei “Nothing Else Matters”.

De asemenea, artistul în vârstă de 74 de ani a înregistrat piesa “Ordinary Man”, împreună cu Ozzy Osbourne. La începutul anului, Elton John a semnat pentru un documentar Netflix care îl va avea ca subiect.

Se presupune deja că documentarul le va oferi fanilor o perspectivă detaliată a vieții excentricului artist britanic, incluzând multe momente care nu au fost cuprinse în recentul film biografic dedicat acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...