„Tocmai am încheiat ceva cu Metallica”. Dezvăluirea muzicală a lui Elton John (VIDEO)

Elton John a dezvăluit că a colaborat cu trupa Metallica, în show-ul “Rocket Hour” de pe Apple Music.

Potrivit Billboard, Elton John a declarat: „Tocmai am încheiat ceva cu Metallica. În timpul acestei perioade de izolare. Am lucrat cu Gorillaz şi oameni de genul asta”, a declarat Elton John.

Elton John a colaborat și cu Miley Cyrus pentru albumul ei de coveruri Metallica. Cei doi cântăreți au înregistrat un cover al piesei “Nothing Else Matters”.

De asemenea, artistul în vârstă de 74 de ani a înregistrat piesa “Ordinary Man”, împreună cu Ozzy Osbourne. La începutul anului, Elton John a semnat pentru un documentar Netflix care îl va avea ca subiect.

Se presupune deja că documentarul le va oferi fanilor o perspectivă detaliată a vieții excentricului artist britanic, incluzând multe momente care nu au fost cuprinse în recentul film biografic dedicat acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...