A apărut calendarul sexy cu pompieri! Unde poate fi comandat (VIDEO)

A apărut calendarul sexy cu pompieri! Este vorba despre un tradițional calendar, care aniversează 30 de ani de la prima apariție.

Pompierii sunt din Australia, iar pentru 2023 a fost editată o serie specială în care eroii fără cămașă au fost pozați cu animale.

Încasările prevenite din vânzarea calendarelor din 2023 vor merge către Asociațiile de Pompieri Voluntari din Australia, Fundația „Kids With Cancer”, o clinică pentru animale sălbatice din Byron Bay și alte organizații caritabile din Australia.

A apărut calendarul sexy cu pompieri: Care este scopul

De asemenea, organizația care editează calendarul va face o donație și pentru Rescue Rebuild, o asociație care recrutează voluntari din SUA pentru a renova adăposturi pentru animale, adăposturi pentru victimele violenței domestice, locuințe pentru veterani și locuințe pentru persoane fără adăpost.

Donațiile sunt o modalitate prin care organizația vrea să le mulțumească americanilor care s-au implicat pentru salvarea faunei sălbatice din Australia, în timpul incendiilor devastatoare din 2019-2020.

Unde poate fi comandat calendarul cu pompieri

Pompierii au pozat împreună cu animale sălbatice din fauna australiană, dar și cu pisicuțe, căței sau cai și pentru 2023 sunt disponibile mai multe ediții, cu câini, pisici, cai, animale diverse sau varianta clasică – cu pompierii fără cămașă. Toți bărbații din fotografii sunt pompieri și în viața reală. Calendarele pentru 2023 pot fi deja comandate pe australianfirefighterscalendar.com.

Acest calendar a apărut acum trei decenii, iar scopul este unul caritabil: banii din vânzarea exemplarelor au fost donați pentru cercetarea cancerului și salvarea animalelor. În cele trei decenii, milioane de dolari au fost donate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...