A doua înfrângere consecutivă suferită de Marius Șumudică, la Yeni Malatyaspor. Ce a declarat la finalul meciului (Video)

Publicat: 06 nov. 2021, 22:41, de Vlad Ciotoran, în SPORT
A doua înfrângere consecutivă suferită de Marius Șumudică, la Yeni Malatyaspor. Ce a declarat la finalul meciului (Video)

Formaţia Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, de echipa Istanbul Başakşehir, într-un meci din etapa a 12-a a campionatului Turciei.

Echipa lui Marius Șumudică a ajuns la a doua înfrângere consecutivă, după 0-2 cu Kasimpașa în runda precedentă. Învingătorii au marcat prin Cigerci (39), Visca (59) şi Okaka (61). Malatyaspor a marcat golul de onoare în minutul 90+2, prin Kanatsizkus.

https://youtu.be/7tL7Aritdz0

Echipa lui Şumudică ocupă locul 16 în clasament, cu 12 puncte. Başakşehir este pe 8, cu 18 puncte.

La finalul partidei, Marius Șumudică a mărturisit că Basakșehir a meritat victoria.

”Basakșehir este echipa care merita să câștige astăzi. Felicitări! Când ne uităm la banca lor, patru sau cinci jucători ar fi putut fi lejer titulari. Am primit un gol în prima repriză, dar am mai încasat două goluri în repriza secundă, în doar două minute. La 1-0, Tetteh a ratat. Realist vorbind, Bașakșehir a fost echipa care a meritat victoria. Îi felicit.

Joacă foarte bine de când a venit Emre Belozoglu. 70% din jucătorii lor din ultimii doi ani sunt jucători care au jucat în Europa League. Au o echipă frumoasă”, a declarat Marius Șumudică, după a doua înfrângere consecutivă, citat de Fanatik.com.tr.

https://youtu.be/TqyvQeI_94o

În runda următoare, Malatyaspor se va duela cu Giresunspor, formație aflată pe locul 17, primul direct retrogradabil.

Rezultatele înregistrate de Yeni Malatyaspor în mandatul lui Marius Șumudică: Adana Demirspor – Yeni Malatyaspor 0-2, Yeni Malatyaspor – Altay 2-1, Kasimpașa – Yeni Malatyaspor 2-0 și Yeni Malatyaspor – Istanbul Bașakșehir 1-3.