A fost demis cel mai longeviv antrenor din Liga 1

Academica Clinceni a anunţat, miercuri, că Ilie Poenaru nu mai este antrenorul echipei ilfovene.

Poenaru a pregătit echiipa de lângă București, din ianuarie 2018, fiind cel mai longeviv technician din Liga I.

“S-a încheiat o eră la Academica Clinceni. A fost un ciclu de 3 ani jumătate care a pus comuna Clinceni pe harta fotbalului românesc. Colaborarea dintre Academica Clinceni şi Ilie Poenaru a ajuns la sfârşit. Ilie Poenaru este antrenorul care a reuşit performanţe remarcabile cu Academica Clinceni. Mai întâi a fost promovarea în Liga I, apoi menţinerea în primul eşalon într-un an extraordinar de greu la nivel mondial. Totul a culminat cu calificarea în playoff în sezonul 2020-2021, unde Academica Clinceni nu a făcut doar un act de prezenţă, reuşind să acumuleze 11 puncte şi să termine sezonul pe locul 5 în Liga I. Îi mulţumim lui Ilie Poenaru şi staff-ului său pentru tot ceea ce au realizat la Academica Clinceni şi le dorim mult succes în carieră”, este anunţul de pe site-ul clubului din Clinceni.

 ”Mă duc acum să semnez rezilierea cu echipa Clinceni. Marin Dună nu rămâne, e cu mine! Am venit toți, plecăm toți! Dacă au nevoie pentru meciul din weekend găsim o soluție, evident, nu sunt absurd ca să conducă echipa în acest meci.

M-a sunat și Iuliu Mureșan pentru a vorbi despre Dinamo, însă i-am explicat că oficialii de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat.

Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuția”, a declarat Ilie Poenaru la Radio Sport Total FM.

Noul antrenor al Academicii ar putea fi Ionuț Chirilă (55 de ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...