A fost deschis primul centru de vaccinare din România cu program non-stop

Primul centru de vaccinare din România care va funcţiona non-stop a fost deschis la Spitalul Judeţean Timişoara. Deocamdată, acesta va funcţiona până la ora 23.00, fiind necesare câteva zile pentru ca platforma să permită programarea şi pe timp de noapte.

Pentru partea de noapte, platforma naţională trebuie upgradată că să poată accepta programări după programul normal care se termină la 7 seara. Colegii de la STS pot lucra doar noaptea că să nu blocheze activitatea de la toate centrele din toată ţară. Ei lucrează deja de când au primit acceptul, o dată cu noi, de joi seară, şi ne-au notificat că mai două nopţi vor lucra, astfel încât programările vor putea fi făcute până la orele dimineţii. Acum am ajuns undeva până la ora 23.00, dar asta nu înseamnă că vaccinăm mai puţin, ci doar în primele două zile vom face cei 480 de oameni până târziu în noapte şi nu neapărat până la 6-7 dimineaţă. Primele zile au un grad de ocupare sută la sută, probabil şi din cauza că vaccinul pe care îl folosim este Pfizer”, a declarat Răul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, potrivit news.ro.

Acesta este primul și deocamdată singurul centru de vaccinare din România care va funcţiona non-stop. El funcţionează la parterul clădirii care adăposteşte Ortopedia din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara,  şi va avea atât ziua, cât şi noaptea, câte 4 linii de vaccinare.

Se va administra doar serul Pfizer, iar principalii beneficiari ai vaccinurilor administate noaptea vor fi tinerii şi angajaţii care lucrează în mai multe ture.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...