A fost desemnat constructorul variantei de ocolire a orașului Buftea-Ilfov

A fost desemnat constructorul Variantei de Ocolire Buftea, județul Ilfov, iar firma PORR CONSTRUCT SRL are la dispoziţie 34 de luni pentru execuție, anunță CNAIR.

”Am desemnat astăzi constructorul Variantei de Ocolire Buftea, judeţul Ilfov! PORR CONSTRUCT SRL, care a câştigat acest contract cu suma de 281,17 milioane de lei (fără TVA), are la dispoziţie 34 de luni pentru finalizarea proiectării şi a lucrărilor (10 luni perioada de proiectare şi 24 de luni perioada de execuţie a lucrărilor)”, a scris, vineri, pe Facebook, Cristian Pistol, directorul CNAIR.

Potrivit acestuia, contractul pentru construcţia acestei variante ocolitoare, în lungime de 5,77 km, este finanţat prin Programul Transport 2021-2027 (PT).

”Traseul acestui nou obiectiv de infrastructură rutieră va porni de la km 17+100 al DN1A, va ocoli pe partea de est complexul Avicola Buftea şi va continua pe culoarul natural care mărgineşte canalul situat la est de localitatea Buftea, paralel cu DN1A. Traseul va traversa denivelat un drum colector, DJ101, magistrala 300 a CFR şi va face joncţiunea cu DN1A (la km 21+700) prin strada Metalurgiei”, a mai precizat directorul CNAIR.

Acesta precizează, însă, că semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole