A fost lansat site-ul România Implică-te – www.romaniaimplica-te.ro!

Asociația România Implică-te, fondată de fostul șef al SIE, generalul (r) Silviu Predoiu, propune o schimbare a modului în care cetățenii se raportează la viața civică și politică.

Sub sloganul „Vremea schimbării este acum”, asociația lui Silviu Predoiu îndeamnă la implicarea activă, responsabilă și informată a cetățenilor, dincolo de momentele electorale, prin dialog permanent cu autoritățile, monitorizarea acțiunilor acestora și sancționarea oricăror forme de abuz, prin mijloace democratice.

Siteul www.romaniaimplica-te.ro, intenționează să ofere celor interesați o platformă prin intermediul căreia își pot exprima opiniile și în același timp pot urmări analize concrete ale evoluțiilor politice care influențează viața cetățenilor.

Obiectivul declarat al Asociației este acela de a pune la dispoziția celor care au înțeles că tăcerea și absenteismul nu oferă o soluție la problemele reale, un mijloc prin care să intervină pentru ca deciziile politice să țină cont de voința și de interesele societății.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole