A fost lansat site-ul România Implică-te – www.romaniaimplica-te.ro!

Publicat: 15 iun. 2021, 10:58, de Alin Șerbănescu, în ACTUALITATE , ? cititori
A fost lansat site-ul România Implică-te – www.romaniaimplica-te.ro!
Siviu Predoiu

Asociația România Implică-te, fondată de fostul șef al SIE, generalul (r) Silviu Predoiu, propune o schimbare a modului în care cetățenii se raportează la viața civică și politică.

Sub sloganul „Vremea schimbării este acum”, asociația lui Silviu Predoiu îndeamnă la implicarea activă, responsabilă și informată a cetățenilor, dincolo de momentele electorale, prin dialog permanent cu autoritățile, monitorizarea acțiunilor acestora și sancționarea oricăror forme de abuz, prin mijloace democratice.

Siteul www.romaniaimplica-te.ro, intenționează să ofere celor interesați o platformă prin intermediul căreia își pot exprima opiniile și în același timp pot urmări analize concrete ale evoluțiilor politice care influențează viața cetățenilor.

Obiectivul declarat al Asociației este acela de a pune la dispoziția celor care au înțeles că tăcerea și absenteismul nu oferă o soluție la problemele reale, un mijloc prin care să intervină pentru ca deciziile politice să țină cont de voința și de interesele societății.