A fost lansat site-ul România Implică-te – www.romaniaimplica-te.ro!

Asociația România Implică-te, fondată de fostul șef al SIE, generalul (r) Silviu Predoiu, propune o schimbare a modului în care cetățenii se raportează la viața civică și politică.

Sub sloganul „Vremea schimbării este acum”, asociația lui Silviu Predoiu îndeamnă la implicarea activă, responsabilă și informată a cetățenilor, dincolo de momentele electorale, prin dialog permanent cu autoritățile, monitorizarea acțiunilor acestora și sancționarea oricăror forme de abuz, prin mijloace democratice.

Siteul www.romaniaimplica-te.ro, intenționează să ofere celor interesați o platformă prin intermediul căreia își pot exprima opiniile și în același timp pot urmări analize concrete ale evoluțiilor politice care influențează viața cetățenilor.

Obiectivul declarat al Asociației este acela de a pune la dispoziția celor care au înțeles că tăcerea și absenteismul nu oferă o soluție la problemele reale, un mijloc prin care să intervină pentru ca deciziile politice să țină cont de voința și de interesele societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...