A fost lăsat să moară în fața spitalului: medicii nu l-au ajutat de teama coronavirusului

Situație șocantă în Mexic! Un bărbat a fost lăsat să moară în fața unui spital de stat din capitala țării, în timp ce rudele se rugau de medici să îi ofere ajutor. El nu ar fi fost ajutat pentru că personalul medical credea că are coronavirus.

Mai târziu, echipajul de ambulanță care a ajuns a confirmat decesul. Familia bărbatului spune că acesta avea, de fapt, insuficiență renală.

„Nu are COVID! Încă trăiește! Ajutați-ne! Vă rugăm! Trăiește! Trăiește! Domnișoară, ajutați-ne! Chemați un specialist! Ajutați-ne, vă rugăm! Nu are COVID!” – implorau rudele, conform Digi24.

Nici după sute de rugăminți și urletele persoanelor dragi, medicii nu au vrut să îl ajute pe bărbatul bolnav.

„Vă implor, domnișoară! Vă rog! Are tensiunea mică. Vă rog! L-ați văzut! Ce facem, domnișoară? Încă trăiește!” – au continuat rudele, fără a îndupleca însă personalul medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...