„A ieșit din spital pe semnătură”. Mărturisirile apropiaților despre Nelu Ploieșteanu

Artistul Nelu Ploieștenu a refuzat inițial internarea în spital, medicii au vrut să îl trimită și la un computer tomograf, însă el a refuzat și a ieșit din spital pe semnătură.

Ajuns acasă, seara, starea lui de sănătate s-a agravat, nu mai putea să respire, se sufoca, ajungând din nou la spital, potrivit Antena 3.

„Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore şi cred, personal, că făcea parte din categoria bolnavilor „Toma necredinciosul”, care neagă acest virus.

Şi mie îmi spunea că nu există, este o răceală aşa. Motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. Starea lui se agravase, avea nevoie de un CT pentru ca medicii să determine exact cât din plămâni sun afectaţi sau dacă sunt afectaţi, ori nea Nelu a refuzat.

A plecat pe semnătură pentru că legislaţia permite acest lucru. A ajuns miercuri seara acasă. Starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturaţia de oxigen i-a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanţa şi a fost din nou transportat la spital.

Din nefericire, a ajuns intubat într-un timp foarte scurt cu şanse extrem de mici de supravieţuire”, a povestit Mara Bănică la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole