A început campania de vaccinare împotriva Covid-19 la Sibiu: Câte cadre medicale au fost vaccinate

Astăzi a început campania de vaccinare la Sibiu. Au fost vaccinate 135 de cadre medicale din mai multe secții ale Spitalului Județean Sibiu, dar și în alte unități sanitare alocate centrului de vaccinare.

”Azi, 31 decembrie 2020, în cadrul centrului de vaccinare de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a început campania de vaccinare anti-COVID-19.  În prima zi a campaniei de vaccinare au fost vaccinate un total de 135 persoane”, a transmis, joi, spitalul Judeţean Sibiu.

Cadrele medicale ale SCJU Sibiu vaccinate astăzi provin din mai multe secţii implicate în tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu SarsCov-2, după cum urmează: Secţia Clinică de Anestezie şi Terapie Intensivă, Unitatea de Primiri Urgenţe, Secţiile Clinice Medicale şi Secţia Clinică Boli Infecţioase.

De asemenea, au fost vaccinate şi cadre medicale din alte unităţi sanitare alocate centrului de vaccinare din cadrul SCJU Sibiu, care s-au programat online conform protocolului, pe platforma informatică de programare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, în corelare cu etapele de vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole