A început Festivalul Internațional de Zbor și Sport Extrem de la Comana! Suprizele pregătite

Amatorii de distracție în aer liber pot participa timp de trei zile la Festivalul Internațional de Zbor și Sport Extrem Comana 2022, în județul Giurgiu, la doar  40 de minute de București.

Organizatorii au pregătit zboruri de agrement pentru participanți dar și numeroase delicatese din culturi bio locale.

Pentru aceste trei zile de festival, organizatorii, Club MotoFly RO, au pregătit o zonă de campare și socializare, iar dacă nu vreți în cort vă puteti caza la una dintre  pensiunile din zonă .

Zboruri de aclimatizare, cu aeronava dorită

Participanții la eveniment vor putea încerca zboruri de aclimatizare, cu aeronava dorită. Pe langă mișcare, puteți gusta ceva dulce de la atelierul de prăjituri din centru, burgeri si sparanghel din cultura bio din Comana.

Președintele Clubului Sportiv MotoFly RO, Marian Cojocaru, cunoscut pentru performanțele sale la nivel național și internațional în domeniul motociclismului, mai exact dirt-track, a reprezentat cu succes România în domeniul aeronautic, unde se numară printre primii 3 piloți de acrobații din lume la secțiunea paramotor, potrivit Europa FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...