A început migrația de weekend către mare și munte. Pe unele artere există blocaje

În această dimineață, la ora 9.30, traficul pe principalele artere utilizate de șoferi pentru a ajunge la mare sau munte este aglomerat.

Pe Autostrada A2 (București – Constanța) s-a format o coloană care se deplasează cu viteză foarte redusă în zona lucrărilor de la Cernica. În aceste condiții, distanța dintre Capitală și litoral poate fi parcursă în circa două ore și 30 de minute.

Conform centrului Infotrafic al Poliției Române, pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Distanța dintre București și Brașov pe A3 și DN1 poate fi parcursă în circa două ore și 50 de minute, însă este în formare o coloană de vehicule în zona Bușteni. Traversarea acestui oraș a rămas o adevărată sperietoare pentru șoferii care încearcă să ajungă la Brașov prin stațiunile de pe Valea Prahovei.

Drumul către Sibiu prin Valea Oltului nu pune probleme majore în această dimineață. Distanța dintre Capitală și Sibiu, via Pitești și Râmnicu Vâlcea poate fi parcursă în aproximativ patru ore și 30 de minute în ciuda faptului că la ora 9.00 a fost raportat un accident. Circulația este oprită temporar pe ambele sensuri pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu , la kilometrul 216+050 de metri, în zona localității Călinești, județul Vâlcea, după ce un autotren (încărcat cu prosoape) a lovit un stâlp de electricitate și, ulterior, a pătruns pe sensul opus de mers și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare. Se estimează reluarea traficului, în condiții normale, în 45-60 de minute.

Nu uitați că în tot acest weekend, circulația pe Transalpina este restricționată. Așa cum Puterea.,to a anunțat încă de ieri, circulatia rutiera va fi inchisă pe DN67C – Transalpina, între kilometrii 38+500 de metri – 41+500 de metri, în zona Pasului Urdele (între Rânca și Obârșia Lotrului), în vederea desfăsurării „Campionatului Național de Drift – Etapa a IV-a”. Restricția este valabilă sâmbătă, 26.09.2020, între orele 08:00 – 13:00 și 15:00 – 20:00 și duminică, 27.09.2020, între orele 08:00 – 13:00 și 15:00 – 20:00.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole