A început pedepsirea comandanților ruși responsabili de eșecul războiului din Ucraina

Kremlinul îi pedepsește în mod demonstrativ pe comandanții trupelor rusești pentru înfrângerea din Ucraina. Cei mai mulți dintre ei, pe lângă demitere, sunt arestați. Acest lucru este menționat în mesajul Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării, relatează agenția ucraineană de știri Ukrainski Novini.

Conform acesteia, serviciile de informații ucrainene au reușit să afle numele comandanților ruși demiși.

Lista comandanților demiși ai Federației Ruse:

-pentru pierderea navei amiral a Flotei Mării Negre, crucișătorul „Moskva”, comandantul Flotei Mării Negre, viceamiralul Igor Osipov, a fost înlăturat din funcție și arestat. De asemenea, au fost lansate acțiuni de investigație împotriva prim-adjunctului său, viceamiralul Serghei Pinchuk.

– pentru pierderi fără precedent de personal, armament și echipament militar, Vladislav Ershov, care conducea Armata a VI-a a Forțelor Armate ale Federației Ruse, a fost înlăturat din funcție.

– din aceleași motive, comandantul Armatei I de Tancuri a Districtului Militar De Vest, generalul locotenent Serghei Kisel, a fost suspendat. El a fost cel care a trimis recruți în Ucraina.

– generalul-maior Arkady Marzoev a fost înlăturat din funcția de comandant al celui de-al 22-lea AK al Districtului Militar De Sud din Crimeea.

– comandantul Brigăzii logistice 103 separate, colonelul Mihail Ponomarev, a fost, de asemenea, îndepărtat din funcție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...