A început Săptămâna Internațională a Coaching-ului!

În perioada 17-23 mai 2021, Federația Internațională de Coaching din România  (ICF) va lua parte la Săptămâna Internațională a Coaching-ului prin webinarii gratuite, la care sunt acreditați 60 de coach, care vor oferi peste 600 de ore gratuite de coaching.

Săptămâna Internațională a Coaching-ului reprezintă celebrarea anuală, la nivel global, a coaching-ului ca profesie. Sute de evenimente și inițiative sunt organizate în țări din întreaga lume, în diferite limbi.

Sub titlul ”Defying Challenging Times”, ICF Romania invită publicul larg să exploreze, prin coaching, “sfidarea vremurilor provocatoare” pe care le traversăm. Se vor organiza sesiuni individuale de coaching, cu un coach profesionist acreditat ICF și workshop-uri create ca spații de învățare experimentală, iar înscrierile se realizează pe site-ul Federația Internațională de Coaching din România – https://coachfederation.ro/icw/ .

În cadrul Săptămânii Internaționale a Coaching-ului, ICF România deschide larg ușile către toți oamenii dornici să experimenteze unul dintre cele mai eficiente instrumente de leadership și creștere personală, profesională și relațională: coaching-ul la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Un singur coach va putea oferi, pro bono, 2-3 sesiuni individuale

Sunt invitați să aibă experiența coaching-ului: lideri, manageri, medici și personal din sistemul de sănătate, specialiști resurse umane, antreprenori, ziariști, profesori, studenți și voluntari în serviciul organizațiilor non-profit. Toți sunt agenți ai schimbării în ecosistemul din care fac parte, fie că acesta este familia, echipa, organizația sau societatea românească, iar prin coaching se poate crește semnificativ impactul asupra vieții și a societății din care facem parte.

Pentru a putea veni în sprijinul unui număr cât mai mare de persoane, un singur coach va putea oferi, pro bono, 2-3 sesiuni individuale, fiecare sesiune cu durata de 30-45 minute. În urma sesiunilor de coaching, orice participant va conștientiza și va debloca obstacolele pentru a atinge un nou nivel de performanță în viața; va descoperi propriile soluții și va fi motivat să implementeze și să permanentizeze schimbarea; va avea mai multă energie chiar dacă va face mai multe lucruri decât până acum; va fi focalizat pe progres și pe evaluarea rezultatelor; își va dezvolta abilitățile de leadership; va crește eficiența personală și în cadrul organizației în care acționează.

International Coaching Week (ICW) are rolul de a informa publicul despre valoarea pe care o are lucrul cu un coach profesionist ICF (International Coaching Federation) și de a populariza rezultatele și progresele realizate prin procesul de coaching. Timp de o săptămână, coach-ii din întreaga lume oferă o varietate de activități și servicii pro bono în comunitățile lor locale, pentru a le permite oamenilor să experimenteze, în mod direct, coaching-ul profesionist și beneficiile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...