A încercat să fie o mamă bună, dar…Problemele din familia Maiei Morgenstern

Publicat: 12 ian. 2022, 21:30, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
A încercat să fie o mamă bună, dar...Problemele din familia Maiei Morgenstern

Maia Morgenstern are o poveste de viață parcă ruptă din filme. Actrița a trecut prin mai multe încercări înainte ca să devină celebră și nu se dă la o parte să vorbească despre ele, când are ocazia.

Maia Morgenstern a făcut câteva dezvăluiri neașteptate, în cadrul podacastului „Trup și suflet”, găzduit de Florentina Opriș. „Am făcut tare multe greșeli, evident. De un lucru sunt absolut sigură, că nu am acordat familiei mele suficient timp, mai ales părinților, pentru că sunt mamă bună, sunt mamă dificilă, sunt mamă care a făcut greșeli, sunt tot felul de chestii.

Fiică, copil al părinților mei sunt cu siguranță. Și când mă gândesc, vorbind de familie, îmi asum că nu i-am acordat timpu pe care l-ar fi meritat și de care ar fi avut nevoie. Asta e sigur. Dar am ales așa. M-a întrebat o colegă, prietenă, dacă aș face încă o dată la fel și am răspuns că da”, a explicat Maia Morgenstern.

Multe regrete

Printre altele, actrița are mai multe regrete, în afara faptului că nu a fost un părinte ideal. „Copiii mei au venit la intervale mari de timp, iar eu am încercat să fiu o mamă bună urmând instrucțiunile, citind ce era atunci la modă. Lucrurile s-au schimbat radical. Din momentul când fiul meu cel mare a venit pe lume și până când a apărut al doilea, apoi al treilea, încât, paradoxal, ceea ce însemna atunci perfecțiunea, cel mai bun lucu de urmat, de îndeplinit, de făcut, contrazicea total ce era la modă idealul, atunci când a venit cel de-al doilea copil. Când s-a născut al doilea era total pe dos cu ce eram îndemnată să fac cu 14 ani înainte”, a povestit Maia Morgenstern.