A luat în râs virusul și campania de vaccinare și a murit de Covid-19

Un bărbat de 34 de ani din SUA, care se afla în tabăra anti-vacciniștilor și a celor care ignoră efectele pandemiei, a decedat de COVID-19 la spital.

Nu cu mult timp înainte de tragedie, acesta posta pe rețelele de socializare mesaje în care se amuza pe seama eforturilor autorităților de a convinge populația să se imunizeze. 

Am 99 de probleme, dar un vaccin („vax”) nu este printre ele”, scria luna trecută pe Twitter Stephen Harmon.

Pe 8 iulie, bărbatul se amuza pe seama echipelor care merg din casă în casă pentru a vaccina americanii, comparându-i cu Martorii lui Iehova.

Oamenii lui Biden care merg din ușă-n ușă ar trebui numiți JaCovid Witnesses”, scria acesta pe rețelele de socializare. 

Chiar cu trei zile înainte de a deceda, bărbatul a scris:

Dacă n-ai încredere în Dumnezeu că mă poate vindeca în locul acestui ventilator prost, stai afară din camera mea de terapie intensivă, nu e loc aici pentru teamă sau lipsă de credință!”.

A mai postat fotografii cu el pe patul de spital, scriind că are pneumonie, nivel de oxigen critic și că va fi intubat: „Nu știu când mă voi trezi, rugați-vă pentru mine”.

Medicul care l-a tratat a declarat că moartea sa a fost „incredibil de demoralizatoare”.

Dr. Oren Friedman, care tratează pacienți cu Covid-19 la Cedar-Sinai Medical Center din Los Angeles, a avertizat că numărul internărilor a crescut de zece ori din cauza variantei Delta. Acesta a subliniat că pacienții care au făcut forme severe ale bolii în ultima perioadă nu s-au vaccinat. 

Harmon mergea la Hillsong Church din Los Angeles. Parohul Brian Houston l-a descris ca „unul din cei mai generoși oameni”.

Ca biserică, noi urmărim binele spiritual al oamenilor din comunitățile locale. În probleme medicale îi încurajăm puternic să urmeze îndrumările medicilor lor. În timp ce mulți din personalul clerical, conducere, enoriași au primit vaccinul Covid, recunoaștem că este o decizie personală pentru fiecare persoană, pe care s-o ia cu sfatul profesioniștilor din medicină”, a punctat acesta, potrivit hotnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole