A murit actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru al românilor de pretutindeni

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani. Din primele informații se pare că actorul era infectat cu coronavirus.

Bogdan Stanoevici s-a născut pe data de 22 ianuarie 1958 în București și s-a stins din viață cu câteva zile înainte să împlinească 63 de ani.

Între 5 martie și 17 decembrie 2014, a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Acesta a mai ocupat funcția de secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.‪ De asemenea, acesta a mai fost director general interimar al Circului Globus din București din 2017 până în 2020.

În 2020 Bogdan Stanoevici a participat la protestele din Piața Victoriei alături de „antivacciniști”. Actorul susținea că soluția pentru a scăpa de pandemie este imunizarea naturală. Acesta s-a infectat în cele din urmă cu coronavirus.

Actorul a participat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, unde a obținut 0,35% din totalul voturilor exprimate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...