A murit al doilea supraviețuitor al incendiului de la Constanța. Bărbatul era tânăr, dar avea o formă gravă de Covid

Al doilea pacient salvat din incendiul de vineri a decedat. Este vorba de un bărbat de 40 de ani, care fusese internat în secția ATI a Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și care s-a salvat sărind pe geam. El a fost transferat atunci la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde a murit miercuri, 6 octombrie.

Decesul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, în această dimineață. Pacientul era un bărbat tânăr, de doar 40 de ani, fără comorbidități. Însă avea o formă gravă de coronavirus, iar plămânii erau afectați aproape în totalitate.

Bărbatul era una dintre cele 10 persoane aflate în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, la momentul izbucnirii incendiului. Vă reamintesc că toate femeile din secție au decedat, iar bărbații s-au salvat sărind pe geam.

Marți a murit primul dintre supraviețuitorii incendiului

Marți dimineața, 5 octombrie, a decedat primul pacient dintre cei 113 transferați din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în urma incendiului. Bărbatul avea 63 de ani și fusese adus vineri la Spitalul de Pneumologie. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

Vineri, bărbatul era stabil, conform precizărilor medicilor, însă starea lui s-a agravat în următoarele zile. Cauza decesului, declarată în acest moment, este coronavirusul și nu fumul inhalat, a mai precizat prefectul Coșa.

În urma incendiului de vineri, care a afectat secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, au murit șapte persoane și alte 113 au fost transferate către alte unități medicale suport covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...