A murit după ce a căzut cu un buldoexcavator într-un lac înghețat

Publicat: 25 ian. 2022, 14:45, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
A murit după ce a căzut cu un buldoexcavator într-un lac înghețat

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat, marţi, după ce a căzut cu un buldoexcavator în lacul îngheţat al unei balastiere, în localitatea Cioroiu, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Potrivit sursei citate, utilajul s-a scufundat în totalitate în apă, iar victima a fost surprinsă în cabină, fiind scoasă de scafandri fără semne vitale.

La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, bărbatul care manevra utilajul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului.

Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop cardio-respirator. Pacientul, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul”, se arată în informarea ISU Olt.

La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri şi o ambarcaţiune cu motor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, cu peridoc şi barcă cu motor.

Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind îngheţată, vizibilitatea zero şi accesul către victimă dificil, a mai precizat sursa citată.