Internat de două ori în zece zile cu COVID, un tânăr de 37 de ani din Giurgiu a murit la Spitalul Județean

Aflat în grija DGASPC încă de la naștere, bărbatul era nevaccinat, din cauza multiplelor boli grave de care suferea. În zece zile, acesta a ajuns de două ori la spital, infectat cu COVID, iar la două zile după cea de-a doua internare, a murit.

Tânărul ajungea prima oară la Spitalul Județean Giurgiu în data de 18 septembrie, când, în urma a două teste, era confirmată infectarea sa cu coronavirus, iar medicii decideau internarea, cu o formă ușoară a bolii.

După două zile, bărbatul era externat din spital, în stare stabilă, cu diagnosticul de „pneumonie COVID formă ușoară”, primind un tratament specific.

Potrivit DGASPC Giurgiu, tânărul a urmat tratamentul prescris, fiind monitorizat și verificat de trei ori pe zi. Cu toate acestea, la o săptămână după externare, pe 27 septembrie, starea i s-a agravat brusc, fiind transportat de o ambulanță la Spitalul Județean, unde, potrivit medicilor, a ajuns cu afectare pulmonară de 90%.
La doar două zile după cea de-a doua internare, bărbatul a murit.

De menționat că acesta nu era vaccinat împotriva Covid-19, reprezentanții DGASPC menționând că ”echipa de specialiști care a realizat vaccinarea cu caravana mobilă a stabilit că acesta avea mai multe comorbidități: boală renală cronică severă stadiul IV, hepatita B, hiperuricemie, diabet zaharat tip 2, stabilind că beneficiarul nu se încadrează pentru vaccinare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...