A murit după ce i s-a transplantat un rinichi afectat de cancer

Parminder Singh Sidhu, un britanic în vârstă de 49 de ani, a decedat după ce a primit, din greșeală, un rinichi afectat de cancer.

Drama acestui pacient este prezentată de Closer fr.

Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, primele probleme renale ale britanicului au apărut când avea 30 de ani. În 2005, bărbatul a luat avionul spre India pentru o grefă renală. O intervenție chirurgicală de transplant reușită, dar care rapid s-a trasformat într-un coșmar. În timpul izolării pandemice, organul transplantat a devenit sursa unei dureri insuportabile. Până într-acolo încât  s-a ajuns la eliminare și înlocuire. Situația a luat o turnură dramatică, atunci când medicii au descoperit că noul rinichi era în realitate neviabil.

Complicațiile au apărut după patru luni de la operație. Medicii au remarcat o formațiune pe rinichi și au considerat că este un chist. Dar investigațiile au confirmat prezența unei forme particulare și agresive de cancer.

A fost un veritabil șoc pentru personalul medical care nu aveau motive să suspecteze un cancer la donator, acesta din urma decedând din cauza unei lovituri fatale la cap.

Reperată foarte târziu de către medici, tumora s-a răspândit pe coloana vertebrală a lui Parminder. Organul a fost scos, dar pacientul a decedat în martie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...