A murit fermierul Viorel Matei, fost senator de Timiș

Fermierul Viorel Matei, una dintre vocile cele mai importante din agricutura românească din ultimele două decenii, a murit, luni, dupa o grea suferință, cu câteva săptămâni înainte să împlinească vârsta de 73 de ani. 

De loc din Cenad, județul Timiș, unde administra și o exploatație agricolă importantă, Viorel Matei a fost nu doar fermier, ci s-a implicat și în politică. A fost senator în Parlamentul României în perioada 2000 – 2004. De asemenea, a deținut funcția de consilier județean până în anul 2020.

A facut parte din PSD timp de mai mulți ani, dar în ultima perioadă trecuse la UNPR.

„Cu regret, am aflat de trecerea în neființă a celui care a fost Viorel Matei, unul dintre cei mai combativi leaderi ai agricultorilor! Îmi amintesc de lupta pe care am dus-o împreuna pentru ca România, fermierul roman să fie reprezentat la COPA-COGECA-GEOPA, (2005/2006/2007..). Dumnezeu să-l odihnească-n pace! Condoleanțe familiei…” – a anunțat pe Facebook Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...