A murit fratele lui Corneliu Vadim Tudor

Publicat: 28 dec. 2023, 10:00, de Ovidiu Zară, în News , ? cititori
A murit fratele lui Corneliu Vadim Tudor

Marcu Tudor, fratele fostului lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 84 de ani. Fost parlamentar PRM de Prahova în perioada 1996 – 2004, Marcu Tudor a fost ofiţer de carieră, el ocupând în calitate de ofiţer, în perioada 1964 – 1996, mai multe funcţii la Institutul Cercetări şi Tehnologie al Armatei, Inteprinderea de Comerţ Exterior Special ROMTEHNICA şi la Departamentul Înzestrări şi Tehnologie al Armatei – Direcţia Cercetare Dezvoltare Înzestrare.

În cadrul Parlamentului României, Marcu Tudor a fost membru în Comisiile de control parlamentar ale STS şi SIE şi în cea pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, dar şi fost secretar şi vicepreşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.
Totodată în timpul celor două mandate de parlamentar, Marcu Tudor a fost membru cu statut de observator din partea Parlamentului României în Parlamentul European (2003) şi membru în Adunarea Parlamentară NATO – Comisia economică şi de securitate (2004).
Trebuie menţionat că din 1996, anul în care s-a pensionat, şi până când a murit fratele său (septembrie 2015), Marcu Tudor a fost membru în Consiliul Director al PRM.
Trupul neînsufleşit al fratelui PRM va fi înhumat sâmbătă, la ora 13:00, la Cimitirul Ghencea din București. D