A murit în timp ce încerca să facă un vlog. Cum a sfârșit un youtuber norvegian

Un youtuber norvegian a murit după un accident tragic. Acesta a căzut într-un lac înghețat în timp ce filma un vlog pentru canalul său de Youtube.

Este vorba despre Tor Eckhoff, un youtuber norvegian cunoscut drept Apetor. Acesta a murit după ce a căzut într-un lac înghețat, în timp ce filma un videoclip pentru canalul său.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani urma să le arate fanilor cum patinează în condiții extreme, fără haine. Gheața de sub el s-a spart, iar Apetor a murit în lacul Jakobs Dam din Kongsberg.

Un bărbat care se afla în zonă a auzit țipetele bărbatului și a sunat imediat la numărul de urgență, potrivit Marca. Când a sosit ambulanța, Eckhoff era încă în viață. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital, însă medicii nu au reușit să îl salveze.

În urmă cu o săptămână, bărbatul a postat pe canalul său un videoclip intitulat „Nu sunt mort, am împlinit 57 de ani astăzi!“. Din păcate, acesta a fost ultimul videoclip pe care l-a încărcat pe YouTube.

Eckhoff a devenit cunoscut în mediul online pentru clipurile filmate în condiții extreme. Contul său de YouTube este urmărit de peste 1,2 milioane de utilizatori.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole