A murit Marius Mihai Oceanu. Omul de afaceri a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Publicat: 06 ian. 2024, 22:30, de Oana Dințică, în ACTUALITATE , ? cititori
A murit Marius Mihai Oceanu. Omul de afaceri a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

După o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, omul de afaceri Marius Mihai Oceanu a murit. Era absolvent al Colegiului Național “Unirea” Focșani, ulterior a terminat studiile la Universitatea din București. Înmormântarea urmează să aibă loc în zilele următoare, urmând ca familia să anunțe data exactă.


Marius Mihai Oceanu s-a luptat ani la rând cu o boală necruțătoare. Deși a sperat până în ultima clipă că va învinge, omul de afaceri s-a stins din viață.
Vestea cutremurătoare s-a răspândit rapid în Vrancea. Sute de mesaje au curs pe rețelele de socializare.

De la oameni apropiați, colaboratori și cunoscuți, toți și-au exprimat regretul față de pierderea omului de afaceri.
“Drum lin spre Cer, Mihai! Mult prea tânăr ai plecat dintre noi! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris unul dintre prietenii lui Marius Mihai Oceanu.
“De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată.”, a transmis un alt apropiat.
Pe lângă faptul că a fost un antreprenor de succes, Marius Mihai Oceanu a lăsat o amprentă asupra multor oameni. Cei care au reușit să-l cunoască mai îndeaproape îl descriu ca fiind un om deosebit, întotdeauna pregătit să ajute persoanele din jurul lui.
Înmormântarea va avea loc în zilele următoare, urmând ca familia să ofere informații suplimentare.