A murit Nicolae Bara, fostul investitor de la UTA Arad

Nicolae Bara, fostul patron al clubului UTA Arad, a murit, la vârsta de 68 de ani, în urma unui infarct.

Vestea a fost anunțată de Constantin Traian Igaș, fost partener de afaceri al lui Nicolae Bara.

”Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun,de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună ! Drum lin spre eternitate, prieten bun”, a transmis Constantin Traian Igaș, citat de specialarad.ro.

Reprezentanții clubului UTA Arad au transmis un mesaj la aflarea veștii. 

„Ne luăm rămas bun astăzi de la Nicolae Bara, fostul conducator al clubului roș-alb, cel care a condus destinele echipei în precedenta perioadă petrecută de “Bătrâna Doamnă” în Liga 1, timp de două sezoane. Îi mulțumim pentru tot aportul adus din poziția de președinte și investitor, și ne bucurăm că l-am avut alături de noi la câteva jocuri din acest sezon din prima ligă a României! Sincere codoleanțe familiei!”.

Nicolae Bara s-a născut pe 4 octombrie 1954, în București, și a deținut printre altele și ziarul Sport Total, care a funcționat doar doi ani de zile (2005-2007), dar și postul de radio Sport Total FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...