A murit omul de afaceri Florin Abagiu din Câmpina

Omul de afaceri din Câmpina, Florin Abagiu, patronul societății Fil Sam din Filipești, al Hotelului Restaurant Seva și al bazei sportive cu același nume, a murit, joi, în urma unui accident rutier grav.

După primele informații, se pare că afaceristul în vârstă de 65 de ani ar fi suferit un infarct, din cauza căruia a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, aceasta izbindu-se de singurul copac aflat pe marginea șoselei. Impactul a fost deosebit de puternic, partea din față a autoturismului fiind complet distrusă.

 Accidentul a avut loc pe  drumul județean 144, între Florești și Nedelea, după cum a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova. Echipajul Smurd ajuns la locul accidentului a constatat decesul bărbatului.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...