A murit primul pacient transferat după incendiu. Bărbatul avea Covid și fusese internat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Publicat: 05 oct. 2021, 08:53, de Mihaela Verdes, în Sănătate , ? cititori
A murit primul pacient transferat după incendiu. Bărbatul avea Covid și fusese internat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța
incendiu constanța

În această dimineață a decedat primul pacient dintre cei 113 transferați din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, în urma incendiului. Bărbatul avea 63 de ani și fusese adus vineri la Spitalul de Pneumologie. Anunțul a fost făcut de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

 
 În urmă cu doar câteva minute, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a confirmat pentru Digi24 că un pacient care a supraviețuit incendiului de vineri, a murit în această dimineață. Bărbatul avea 63 ani, fusese internat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța și, în urma incendiului, a fost transferat la Spitalul de Pneumologie.

Vineri, bărbatul era stabil, conform precizărilor medicilor, însă starea lui s-a agravat în următoarele zile. Cauza decesului, declarată în acest moment, este coronavirusul și nu fumul inhalat, a mai precizat prefectul Coșa.

În urma incendiului de vineri, care a afectat secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, au murit șapte persoane și alte 113 au fost transferate către alte unități medicale suport covid.