A prostit lumea? Cum a reușit Kim Kardashian să devină miliardară în dolari

Kim Kardashian a devenit miliardară în dolari, potrivit Forbes. Vedeta „valorează” acum 1 miliard de dolari, faţă de 780 de milioane de dolari, în octombrie anul trecut.

Aceasta mulţumită a două afaceri profitabile, KKW şi Skims, precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”, potrivit Forbes. Kim Kardashian a fondat KKW Beauty în 2017, urmând modelul companiei Kylie Cosmetics, deținută de sora sa Kylie Jenner. Linia de haine modelatoare Skims a fost lansată în 2019.

Kardashian, în vârstă de 40 de ani, se alătură astfel „în listă” lui Kanye West, de care a anunțat că divorțează. Al treilea divorț pentru ea s-ar putea produce pe cale amiabilă. Kanye West ar fi fost de acord și cu o custodie comună pentru cei patru copii ai cuplului.

Cu tupeu, în showbiz

Una dintre cele mai mediatizate vedete la nivel global, în acest moment, este Kim Kardashian. Dacă prima întrebare care vă vine în minte sună de genul „Cine naiba mai e şi asta?”, iată un posibil răspuns: una dintre fetele acelea ca pe la noi, dar de la ei!

Pe lângă faptul că şi-a mişcat fundul bombat cu tupeu în showbiz-ul american a mai ştiut să scoată şi bani frumoşi din asta, devenind între timp un fel de „reality-show woman”.

Kimberly Kardashian, pe numele complet, este de origine armeană (din partea tatălui), scoţiană şi olandeză (din partea mamei), fiind fiica avocatului Robert Kardashian şi a lui Kris Jenner. Robert Kardashian, cunoscut prin faptul că a fost avocatul lui O.J. Simpson în faimosul proces al acestuia, a încetat din viaţă pe 30 septembrie 2003.

O.J. Simpson, naşul lui Kim

Mama lui Kim, Kris, a divorţat de Robert în 1989, iar în 1991 s-a măritat cu Bruce Jenner, excampion olimpic.

Kim are două surori, Kourtney şi Khloe, şi un frate, Robert. De asemenea, are trei fraţi vitregi (Burton Kardashian, Brandon Jenner şi Brody Jenner) şi trei surori vitrege (Casey Jenner, Kendall şi Kylie Jenner). By the way, cum se spune, O.J. Simpson este naşul lui Kimberly…

Cum îşi duce existenţa toată această familie amestecată şi controversată? „Simplu, prostind lumea”, după cum notează presa glossy din SUA. Adică, scoţând bani şi din piatră seacă, respectiv din veşnica pasiune a oamenilor pentru rufele spălate în public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...