A recunoscut: Marea greșeală pe care a făcut-o Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a recunoscut de curând că a acceptat în echipa sa oameni controversaţi, cu probleme de imagine. Care a fost, mai exact, cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în timpul guvernării sale?

A greşi e omenesc. Şi eu am făcut greşeli. Cred că cel mai mult am greşit atunci când (…) am acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipă, cu toate că aveau probleme de imagine, erau controversaţi.

Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să stric primăvara cuiva, dar cred că în acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate în evidenţă acest lucru”, a declarat de curând Viorica Dăncilă la A7TV.

„Nu am greşit faţă de nimeni”

Dăncilă a lăsat de înțeles și că, pentru a le face loc oamenilor care nu erau deloc integri, a renunțat la oameni corecți.

Am greşit că în echipa din jurul meu nu am luat oameni corecţi, care să lucreze pentru ţară, pentru obiectivele pe care ni le-am propus în programul de guvernare şi au fost oameni care au lucrat pentru propriile lor interese. (…).

Toate aceste lucruri m-au costat, dar au rămas în urmă lucrurile bune pe care le-am făcut şi faptul că pot să mă uit în ochii oamenilor şi să le spun că nu am greşit faţă de nimeni, nu am luat decizii împotriva oamenilor sau împotriva ţării”, a mai afirmat Dăncilă la postul tv amintit.

3 COMENTARII

  1. Egal cu zero toată aceasta propaganda, minciuna si asa zisa: „Nu as vrea să dau nume, nu aş vrea să stric primăvara cuiva, dar cred că în acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate în evidenţă acest lucru” Va dați seama ca si in aceste cuvinte exista o mârșăvie, ticăloșenie ?
    Libertatea de exprimarea si democrația nu exista la acești oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...