A renunțat la viața de star, dar nu oricum: Milionarul care s-a făcut fermier în Ibiza

Calvin Harris a devenit fermier, dar nu orice fel de fermier: și-a cumpărat o fermă uriașă în Ibiza, după cum notează Daily Mail. Superstarul în vârstă de 38 de ani și-a dorit să renunțe la stilul de viață strălucitor de la Hollywood.

Totul în favoarea unei vieți mai liniștite în Ibiza. Harris și-a vândut cele două conace pe care le deținea în Los Angeles, în 2020. Pe una dintre case a obținut 7 milioane de dolari. În timp ce încă produce hituri de top, Calvin se bucură și de viața la ferma sa, Terra Masia, unde nu se teme să-și „murdărească mâinile”, potrivit The Sun. Publicația raportează că terenul artistului este „cea mai mare fermă ecologică” din Ibiza, care produce de la legume și ouă, la vin și „mese gustoase la fermă”.

Ferma găzduiește chiar și evenimente speciale, cum ar fi nunți, spun surse din apropiere. „Este cu adevărat pasionat de ceea ce face împreună cu echipa sa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Cardul de energie – Ce se va întâmpla cu beneficiarii care...

Autoritățile iau în calcul să schimbe unele reguli care vizează beneficiarii cardului de energie, care își schimbă domiciliul, potrivit unui proiect de act normativ. Proiectul...