Abramovici și echipa de negociatori de pace din Ucraina, victimele unui atac chimic

Roman Abramovici și câțiva dintre membrii echipei ucrainene de negociatori de pace suferă de simptome de otrăvire suspectată, transmit jurnaliștii de la Wall Street Journal.

Oligarhul rus, ce a participat și el la negocieri, și membri ai delegației ucrainene au dezvoltat simptome pentru care dau vina pe agenți ai Moscovei, despre care se spune că vor să saboteze discuțiile pentru a pune capăt războiului.

Informațiile despre starea de sănătate a oligarhului rus și negociatorii de pace ucraineni au fost transnmis jurnaliștilor americani persoane din anturajul celor vizați de atacul chimic.

În urma întâlnirii din capitala Ucrainei, Roman Abramovici precum și cel puțin doi membri seniori ai echipei ucrainene au dezvoltat simptome care includ ochi roșii, lăcrimare constantă și dureroasă și descuamarea pielii de pe fețe și mâini, au spus sursele WSJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...