Acces fără precedent la Papa Francisc: Documentarul care intră în detalii (VIDEO)

În regia lui Evgeny Afineevksy și nominalizat la Oscar, documentarul „Francesco” este cel care oferă publicului un acces fără precedent către Papa Francisc.

Documentarul care dezvăluie un lider global ce abordează situații complexe și dificile cu umilitate, înțelepciune și generozitate către toată lumea, poate fi urmărit pe Discovery Channel luni, 5 aprilie, de la ora 22:00.

„Francesco” abordează subiecte precum încălzirea globală, refugiații și imigranții, emanciparea femeilor, abuzurile sexuale, LGBTQ, pandemia și multe altele care figurează în știrile de zi cu zi.

Interviuri cu cei care îi sunt alături

Pe lângă accesul fără precedent alături de Papa Francisc, documentarul intră în mai multe detalii despre viața acestuia datorită unor interviuri cu cei care i-au fost și îi sunt alături.

Inclusiv cu nepotul său, Jose Ignacio Bergoglio, cu Sfinția sa Papa Benedict al XVI-lea, precum și cu Juan Carlos Cruz, o victimă și un activist al celor care au trecut prin abuzuri sexuale, dar și cu călugărița Norma Pimentel, care luptă pentru refugiații din Statele Unite.

„Francesco” oferă un portret al unui om care și-a dedicat viața pentru a aduce oamenii împreună într-o adevărată comunitate globală.

https://www.youtube.com/watch?v=YlfM5A4n0Ig

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole