Accesul la Maratonul Bucureşti se va face în baza certificatului verde

La Maratonul Bucureşti, care are loc pe 30 și 31 octombrie, vor avea acces doar persoanele care pot prezenta un certificat verde.

“Bucharest RUNNING CLUB anunţă că, în conformitate cu reglementările legale în vigoare şi după analizarea situaţiei actuale împreună cu partenerii şi factorii de decizie implicaţi în procesul de organizare, la eveniment va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării şi care pot prezenta „Certificatul Verde”. Acest document atestă, după caz, schema completă de vaccinare, trecerea prin boală sau rezultatul negativ al testului Covid. „Certificatul Verde” poate fi descărcat aici: https://certificat-covid.gov.ro/login”, se arată într-un comunicat al organizatorilor Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Bucharest RUNNING CLUB va asigura gratuit testarea pentru persoanele care nu au trecut prin boală şi/sau nu sunt vaccinate, pe baza prezentării confirmării înscrierii la una dintre cursele Raiffeisen Bank Bucharest Marathon. Testarea va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii, cu maximum 48 de ore înainte de ora startului în cursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...