Accident grav în Teleorman! S-a activat planul roșu de intervenție

Un accident rutier grav s-a petrecut în această seară în Teleorman, localitatea Putineiu. Au fost implicate un autoturism și un atelej hipo.

UPDATE. În urma incidentului rutier au rezultat 8 victime, dintre care 4 adulti și 4 copii.

Una dintre persoanele adulte din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă se află in stop cardiorespirator; la acest moment i se aplicî manevre de resuscitare.

Celelalte victime, 4 copii si 2 adulti, din atelajul hipo, sunt conștiente si cooperante, cu multiple traumatisme, preluate de echipajele medicale SMURD si SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea la spitalele din Turnu Magurele și Alexandria.

Știre inițială

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Intervenție.

Din informațiile primite la acest moment, este vorba despre 8 persoane implicate, dintre care două se află în stare de inconștiență.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...