Accident pe autostrada București – Pitești: Șoferul unui TIR a murit

Publicat: 02 iun. 2021, 12:29, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Accident pe autostrada București – Pitești: Șoferul unui TIR a murit

Un accident între două TIR-uri a avut loc, miercuri, pe autostrada București – Pitești. Unul din șoferi, un bărbat de 30 de ani, a murit în urma impactului.

Circulaţia pe prima bandă pe sensul Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 21, a fost restricţionată, în zona localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

„În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 să intervină pe autostradă, în urma producerii unui accident rutier pe A1, Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 21, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitală după ce două autovehicule de tonaj mare au fost implicate într-un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Unul din șoferi a decedat în urma impactului

„Pasagerul, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, a mai declarat Nicoleta Beianu.