Accident pe autostradă; trei vehicule implicate, cu peste 20 de pasageri

Publicat: 06 oct. 2022, 19:14, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Accident pe autostradă; trei vehicule implicate, cu peste 20 de pasageri
Accident autostrada

Un nou accident rutier s-a petrecut joi, în jurul orei 13, pe Autostrada 1, în zona Ciorogârla. În eveniment au fost implicate trei vehicule, dintre care unul este un microbuz de transport persoane, în care se aflau 17 pasageri.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a fost înregistrat la km 13+500, pe sensul de mers spre capitală, în zona localității Ciorogârla.

Au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, un microbuz de transport călători, cu 17 pasageri și un microbuz de transport marfă – alte două persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu o autospecială de stingere și trei ambulanțe SMURD.

Trei dintre persoanele care se aflau în microbuzul de călători au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Este vorba despre două femei în vârstă de 19 și 61 de ani și de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria microbuzului de marfă – precizează reprezentanții ISU Giurgiu.