Accident rutier grav, doi copii răniți, unul în stare critică. Șoferul, bătut de un martor

Un vehicul de mare tonaj a rupt un stâlp de pe marginea șoselei iar acesta a căzut peste doi copii care se aflau în zonă, rănindu-i.

Incidentul a avut loc în localitatea vasluiană Șișcani, comuna Hoceni. „Este vorba despre un camion a lovit un stâlp, iar acesta a căzut peste doi copii. Atât șoferul, cât și copii sunt răniți, dar conștienți. Au fost trimise două ambulanțe B2 SAJ și o ambulanță B2 SMURD din substația Huși”, au informat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Conform publicației locale Vremea Nouă, ar fi vorba despre doi băieți gemeni, victime ale acccidentului. Unul dintre ei are o fractură deschisă de gambă stângă, pentru el urmează săvină un elicopter SMURD pentru a-l prelua și transporta, cel mai probabil, la Iași.

Șoferul de 29 de ani a fost și el rănit, având o fractură închisă la nivelul unui braț. Cum echipajul medical a văzut că are și un traumatism craniofacial minor produs prin agresiune, șoferul a explicat că a fost luat la bătaie de un martor, îndată ce a ieșit din mașină, în urma accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...