Accident rutier în județul Brăila. Victimele au fost ajutate de militari polonezi

Victimele unui accident rutier produs în localitatea brăileană Bărăganu au primit primul ajutor din partea unor militari polonezi.

La scurt timp după producerea evenimentului rutier, o coloană militară poloneză, care se îndrepta către un exercițiu militar, a trecut pe lângă locul accidentului, iar personalul medical din autospeciala sanitară care făcea parte din coloană a intervenit rapid în sprijinul victimelor accidentului, potrivit informațiilor publicate de Ministerul Apărării Naționale (MApN) pe pagina sa de Facebook.
Vehiculele militare poloneze se îndreptau către poligonul Smârdan pentru a participa la exercițiul JUSTICE SWORD 21/ DACIA 21 LIVEX.

„Personalul medical din autospeciala sanitară aflată în coloana militară poloneză a acordat astăzi, 5 mai, în zona localității Bărăganu (aprox. 20 km nord de Slobozia), primul ajutor unor persoane implicate într-un accident rutier.

Vehiculele militare poloneze, escortate de echipaje ale Poliției Militare din cadrul Forțelor Terestre Române, se îndreptau către poligonul Smârdan pentru a participa la exercițiul JUSTICE SWORD 21/ DACIA 21 LIVEX. După sosirea echipajelor medicale solicitate prin serviciul 112, coloana militară și-a continuat deplasarea”, se arată în postarea MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole