Accor a deschis un hotel Mercure, cu 64 de camere, în Galați

Hotelul Mercure Galati Centrum, inspirat de mișcarea Bauhaus, situat în Galați, un oraș industrial ce găzduiește cel mai mare port de pe Dunăre, are 70 de camere i s-a lansat după ce a fost redesenat și renovat.

Hotelul de 4* oferă un mix de 64 de camere superioare moderne, alături de șase apartamente generoase, un restaurant cu terasă, Winestone, destinat meselor casual, și sala de conferințe. Proprietatea renovată va găzdui atât evenimente corporative, cât și private într-o sală panoramică spectaculoasă, un spațiu de conferințe de 190 de metri pătrați cu terasă, situat la etajul 9 al hotelului.

Mercure Galati Centrum este situat pe strada Domnească, aproape de principalele atracții din Galați, inclusiv Centrul Vechi și Promenada Dunării. Hotelul este, de asemenea, poziționat în proximitatea unor importante destinații comerciale și de afaceri, cum ar fi portul Galați, cel mai mare port de pe Dunăre, șantierul naval Damen, precum și instituții publice, precum Universitatea „Dunărea de Jos“.

Principala inspirație pentru tematica hotelului Mercure Galati Centrum a fost mișcarea Bauhaus, un curent artistic întâlnit frecvent în Galați.

Hotelul va fi operat de grupul Accor. Mercure este parte a Accor, un grup de ospitalitate augmentată, lider mondial, care oferă experiențe unice în 5100 de hoteluri și reședințe din 110 țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...